DOORGIFT KEK BUAH KUKUS PREMIUM

PESONALISASI

Kami menyediakan khidmat personalisasi PERCUMA untuk kuantiti 500 kotak ke atas. Anda boleh menentukan corak, warna serta deskripsi yang dicetak di atas kotak doorgift anda. Bagi mereka yang menempah kurang dari jumlah tersebut, kami menawarkan kotak "Thank You" yang sangat cantik dan menarik dan kami juga boleh membantu anda mempersonalisasi kotak tersebut dengan beberapa jenis tag yang boleh anda pilih. Impian anda kami realisasikan.

PILIHAN KOTAK

Kek Buah Kukus Premium Asmara Delights bersaiz 60g dan 80gm yang dibungkus dengan plastik cerah didatangkan dengan pilihan kotak kraft, artcard atau metallic. Ia bukan saja terhad untuk kotak doorgift yang ditawarkan oleh pihak kami malah Kek Buah Kukus Premium Asmara Delights boleh dimasukkan ke dalam bekas doorgift pilihan anda.

UKURAN

Ukuran saiz kotak doorgift Cubic ialah bersegi empat tepat 8cm x 8cm dan tingginya 3cm manakala ukuran saiz kotak doorgift Hexa 11cm x 10cm dan tingginya 7cm. Kek buah kukus yang telah dipotong beratnya 60gm dan 80gm (+/- 10%) dipek dengan plastik cerah; pasti menaikkan lagi seri Kek Buah Kukus Premium Asmara Delights di dalam kotak doorgift. Setiap kotak yang siap untuk dihantar akan mengandungi 100 kotak doorgift.

HARGA

Harga kami sangat fleksibel. Lagi banyak lagi JIMAT! Kuantiti minimum kami serendah 100 kotak.

LIHAT GALERI

Ingin ketahui lebih lagi tentang doorgift Kek Buah Kukus Premium Asmara Delights atau tidak pasti apa yang anda inginkan! Lihat tempahan-tempahan doorgift yang telah kami sediakan.

Klik Disini

PERTANYAAN

Anda masih mempunyai pertanyaan? CALL | WhtasApp 012.3857019 dari jam 9.00 pagi hingga 9.00 malam setiap hari.